Заохочення та покарання для учнів

ЗАОХОЧЕННЯ ТА ПОКАРАННЯ ДЛЯ УЧНІВ

ЗАОХОЧЕННЯ:

Учні, які відзначилися у навчанні заохочуються подякою із занесенням до особової справи, Похвальним листом «За відмінні успіхи у навчанні», Похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів», подарунками тощо.

По закінченні школи, учні, які мають високий рівень навчальних досягнень нагороджуються Похвальними грамотами, золотими та срібними медалями

ПОКАРАННЯ:

У випадку порушення норм і правил поведінки, знищення шкільного майна, навчального обладнання, не виконання  внутрішнього розпорядку школи до учнів можуть застосовуватися такі міри дисциплінарного покарання:

  • зауваження вчителя;
  • зауваження директора школи у присутності усіх учнів;
  • направлення подання щодо порушника до підрозділу кримінальної поліції у справах неповнолітніх для вирішення питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності та взяття на профілактичний облік у встановленому Законодавством порядку.
  • учні, які порушили адміністративне право або вчинили злочин, за поданням правових органів ставляться на облік, як правопорушники, а вразі притягнення до кримінальної відповідальності- виключаються зі школи.
  • за нанесення умисних матеріальних збитків майну чи обладнанню учнями, матеріальну відповідальність несуть батьки або особи, які їх замінюють.