Про що розкаже почерк?

Про що розкаже почерк?

Наука графологія, що вивчає почерк, здатна розкрити таємниці, які людина і сама про себе не знає. Фахівцям для цього достатньо переглянути кілька написаних від руки сторінок. Корисна наука, допоможе зрозуміти, з якою людиною ви маєте справу. Професійні навики набувати довго, а ось отримати невеликі знання можна вже зараз.

Нахил букв.

Якщо людина під час написання вибудовує пропозиції вертикально – це означає, що перед вами розважлива особистість. Танцюючі літери в різні боки і зміна нахилу означає, що перед вами веселун або іншими словами несерйозний чоловік. Невеликий нахил вправо свідчить про дружелюбність, тепле ставлення до людей, справедливість і товариськість. Якщо букви, як ніби лягають на рядок, то будьте обережні, власник почерку схильний до крайнощів, почуття міри у нього відсутнє. Нахил у зворотний бік притаманний людям з гострим розумом і хорошою витримкою.

Розмір і характер почерку

Розмашистий почерк свідчить про комунікабельність людини, він наділений умінням легко вступати в контакт і знаходити спільну мову з незнайомцями. Дрібні літери кажуть, що перед вами скритна і затиснута особистість. Каліграфічне написання притаманне людям акуратним, обов’язковим. Вони готові старанно виконувати будь-які доручення, але не в змозі приймати самостійні рішення. Власники нерозбірливого почерку знервовані, безтурботні і енергійні особистості. Правильний почерк властивий спокійним людям, а розмашисті букви – активним і веселим.

Рядок і поля

Якщо при написанні букви рвуться вгору, значить людина по життю оптиміст. Якщо почерк зісковзує з рядка вниз, значить, ви маєте справу з песимістом. Наповзаючі одна на одну букви притаманні економній особистості. Про марнотратство розповідають великі прогалини між словами. Широкі відступи з усіх сторін свідчать, що перед вами людина, яка витрачає значні суми на рідкісні, дорогі та вишукані речі. Ощадливі люди навпаки залишають на листі вузькі поля.

Форма букв

Власник округлих букв готовий до діалогу. З ним можна домовлятися, обговорювати нові проекти. Він відмінно працює в колективі, проявляє ініціативу. Незграбні форми говорять про змагальний дух людини, він не готовий йти на компроміс, звик займати лідируючі позиції. Поєднання двох видів букв позитивно характеризує людину. Це тактовна особистість, з гарним смаком, в міру гостинна і вміє зачаровувати оточуючих.

Ось так, не маючи великих знань, можна дізнатися про характер людини. При цьому слід враховувати, що почерк може змінюватися в залежності від настрою або інших причин. Постійна зміна манери написання підкаже вам, що ви маєте справу з творчою і вразливою натурою.