Допоки ми живі..

20 вересня на стінах Шклівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Мар᾿яна Корчака в знак пошани і пам’яті,  де вчилися, сподівалися, мріяли зі своїми друзями Мар’ян Корчак та Богдан Слобода відкрито меморіальну дошку.

На захід прибули члени сімей загиблих, представники влади:

  • заступник голови Яворівської райдержадміністрації Назар Сойко;
  • заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх;
  • керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило;
  • начальник відділу освіти Володимир Байда, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Наталія Лялюк, в.о начальника Яворівського центру соціальної служби сім’ї та молоді Оксана Білан-Звізло;
  • побратими загиблих воїнів, учні школи та громадськість.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, а також виконали Державний та церковний Гімн України з оркестром 184 навчального центру.

Відкрили меморіальну дошку батьки загиблих. Місцеві отці освятили та присутні помолилися за загиблими воїнами, які віддали своє життя за волю і незалежність України. Після цього, районна влада, сім’ї загиблих учасників АТО, учні поклали квіти та запалили лампадки.

Одночасно теплі та гіркі спогади про загиблих лунали з вуст матері Мар’яна Корчака, зі словами подяки за синів виступили заступник голови райдержадміністрації Назар Сойко та заступник голови Яворівської районної ради Мацелюх Володимир.