Свято до Дня вчителя

Цього року свято до Дня вчителя у нашій школі пройшло незвично, цікаво і незабутньо. Учні створили для вчителів справжній святковий настрій. Кожен вчитель отримав квіти та привітання від учнів. Уже з самого ранку у школі панувала атмосфера урочистості: вітання від учнів піднімали настрій, сповнювали серця радістю.

На знак подяки 11-тикласники зі своїми керівниками Серафим Л.Г. та Лабою Г. І.підготували чудовий концерт, який не залишив байдужим жодного глядача в актовому залі  школи. Святкова програма до Дня учителя розпочалося з поетичних рядків вітання, які прочитали учні вчителям. Святковий концерт приємно вразив різноманіттям і талантами юних виконавців: були представлені не лише пісенні й танцювальні номери, але й гумористичні сценки з перевдяганням.

Кожен учень вклав частинку себе, щоб подарувати гарний і світлий день, залишити його у пам`яті вчителів надовго.

Силами учнів 8 та 11класів для вчителів була створена яскрава фотозона. Стіна із побажаннями для улюблених вчителів від  і великого, і маленького школяра.

Жартівливий характер дійства добряче підняв настрій кожному педагогу, і бурхливі оплески вчителів були яскравим цьому підтвердженням.  Учні вручили солодкі пам’ятки із милим оку надписом «Найкращий вчитель».

А головним цього дня стало те, що свято дійсно відчувалося, за що всім учням велике “Спасибі”.