28 грудня учні 6-А та 7-Б класу разом з класними керівниками Шавало Н.Д. та Мельник Л.С. побували у с. Шегині Мостиського р-ну на міні-пекарні “Еко Татко”. Вони взяли участь у майстер-класі та успішно пройшли навчання з випічки справжнього живого хліба з висівками, замішаного на сироватці, спеченого у глиняній печі на дровах.
Діти дізналися про давні традиції хлібовипікання. Учні побували на кордоні України з Польщею, та побачили, як працює наша прикордонна служба. Також, організатори майстер-класу підготували для дітей справжнє свято з танцями і караоке. А який смачний був обід! Справжній козацький куліш, печена картопля з салом, хліб з смальцем і цибулькою та запашний трав’яний чай!
Кожен учасник отримав іменний сертифікат та привіз додому спечений ним самостійно екологічний хліб, запах і смак якого запам’ятають назавжди!