Відбулась веб-нарада учителів школи

7 травня 2020 року, вчителі Шклівської ЗОШ I-IIIступенів імені Мар’яна Корчака вкотре зібрались разом, використовуючи онлайн-платформу  ZOOM, щоб обговорити важливі питання навчання з використанням дистанційних технологій.

Директор школи Ольга Дубик  наголосила на плануванні кількості і обсягу завдань та контрольних робіт з урахуванням принципу збереження здоров’я  школярів.

Під час веб-наради були надані методичні рекомендації щодо оцінювання  досягнень учнів в умовах дистанційного навчання.Ольга Василівна також порекомендувала  застосовувати популярні онлайн-платформи для можливості об’єктивного оцінювання знань школярів. Було обговорено питання про наповнення сайту школи актуальною інформацією.Заступник директора з навчально-виховної роботи Дацко Л.В.розповіла, як вести шкільні журнали у період навчання з використанням дистанційних технологій. Палій М.С., заступник директора з виховної роботи, надала практичні поради класним керівникам щодо проведення годин спілкування та Свята останнього дзвоника, а також розповіла як взаємодіяти з батьками учнів в умовах карантину.Голова ПК довів до відома педагогів останні  новини профспілки.

Присутність педагогів  на веб-нараді склала 98%.