Цікаве життя школи

Життя школи під час карантину не менш цікаве та насичене ніж зазвичай.

Учні навчаються та беруть участь у різних цікавих справах дистанційно.

Шкільні бібліотекарі Батіг М. І. та Барчишин Я. В.  активно залучають учнів  до співпраці: діти відвідують шкільні бібліотечні виставки, блоги та інформаційні стрічки.   Учні 6-7 класів підготували презентації на тему: ” Моя улюблена книга”, де поділилися думками про цікаві сюжети книжок та їх авторів.  Діти початкової школи (1- 4 класи)подорожували віртуально “Стежками казок”,  а  старшокласники відвідали бібліотечний урок на тему: “Читати – це класно”.

Керівники гуртків проводять гурткові заняття теж дистанційно.Результати роботи виявляються цікавими та потрібними. Діти взяли участь у конкурсі малюнків “Збережемо планету від пожеж” (5-7 класи), виготовили писанкові композиції та привітали усіх з Воскресінням Христовим,  виготовили поробки з підручних матеріалів  та створили слайд шоу до Дня Матері, підготували відеоматеріали  з елементами вокального  виконання музичних творів.

Лідери учнівського самоврядування разом із заступником директора з виховної роботи Палій М.С. та педагогом -організатором Лозинською Н.С. підготували відеоматеріали та привітали ветеранів  з Днем Пам’яті та примирення, а також   фотомонтаж  для вшанування пам’яті про Героя Богдана Слободу (до Дня  народження), створили  віртуальний тур країнами Європи (до Дня Європи) та підготували флешмоб присвячений Міжнародному Дню сім’ї.

Кожен з нас примножує цікаві ідеї та максимально втілює їх в життя, бо той, хто йде у правильному напрямку – обов’язково приходить до успіху.