Відбулося засідання МК вчителів історії, правознавства та зарубіжної літератури

24.02.2021р.в Шклівському закладі освіти І-ІІІ ст. ім. М. Корчака відбулося засідання МК вчителів історії, правознавства та зарубіжної літератури.

Члени МК відвідали урок-семінар у 9- А класі на тему “Митець роздвоєної душі” (Гоголь М. В. і Україна. Петербурзький етап життя і творчості письменника), який провела вчитель зарубіжної літератури Нижанківська М. Р.

Надзвичайно цікаво було спостерігати за роботою вчителя і школярів, які провели велику дослідницьку роботу, відшукали маловідомі факти з життя та творчості письменника, спробували себе в ролі “істориків”, “літературознавців”, “мистецтвознавців”, “критиків”, “фоторепортерів”.

Під час обговорення уроку вч.історії Глова М.М відзначив  високу педагогічну майстерність, неперевершену ерудицію, а також творчі здібності вчителя, адже на уроці  звучала власна   поезія Марії Романівни приурочена постаті талановитого митця, яка залишиться назавжди у серцях дітей.

Вч. зарубіжної літератури Верхола Н.П зазначила, що урок був не просто цікавим, але й вдалим, адже всі учні були задіяні і мали можливість висловити власну думку з приводу того чи іншого питання.

Такі уроки запам’ятовуються на все життя.