Шевченківські дні у нашій школі

Вже традиційно Березень і Шевченко приймають естафету урочистих святкувань у Лютого і Лесі.

Учительсько-школярська спільнота у ці дні вповні віддає шану нашому Кобзареві. Кожен задум індивідуальний та творчий, кожна  його реалізація вдала й емоційна, кожен учасник та наставник щасливий від суголосся зі світовим величанням славетного Кобзаря.

У ці дні разом з пʼятикласниками  ми доєднувались до Поетично-живописного марафону «Кобзареве слово на вустах та ілюстраціях» (учитель Фітель Н.І.).  Семикласники запросили нас на Усний журнал «Життєвий шлях Тараса Шевченка» (7 – А клас, учитель Пирч М. О.) та на Святкове дійство «Творець свободи  та надії» (7 – В клас, учитель Гонтарик О.В.).

Вікторина «Невмирущі струни Кобзаря» підтвердив гарну  обізнаність наших восьмикласників з творчістю Т. Шевченка (учитель Брода І.Г.).

Конкурс читців  поезій  Кобзаря  (7- 10 класи) засвідчив, що виконавці глибоко  перейнялися настроями та почуттями автора (учитель Зозуля Г.М.).

Старшокласники презентували  цікаві матеріали «Жінки у долі Кобзаря» ( учитель Шавало О. Б.) та  «Безсмертне слово Кобзаря» (учитель Скобало В.В.).