Урок мужності «Де ж ота межа, поза якою – України воля!»

29 березня учитель Захисту України Віктор Лещик та учні 11 – В класу з метою виховання у школярів патріотизму та готовності до захисту рідної землі, підвищення престижу військової служби запросили хлопців-однолітків на інтегрований онлайн-урок «Де ж ота межа, поза якою – України воля?!».

Під час уроку присутні ознайомилися з інформацією про актуальні новини у сфері захисту України, яку підготували учні Андрій Семусь та Дмитро Серафим. Владислав Мисько та Роман Козак запропонували презентацію «Новітні Герої – приклад для юного покоління». Майбутні захисники активно дискутували й висловлювали позицію щодо престижу військової служби серед однолітків.

Під час інтегрованого уроку учитель-словесник Наталія Фітель зазначила, що тема захисту Батьківщини завжди була й залишається чільною у творчості майстрів пера й запропонувала до читання літературу сучасних авторів на патріотичну тему. Юнаки навели приклади улюблених звитяжних персонажів, що можуть стати взірцем для наслідування.

Оскільки патріотичне виховання молоді є пріоритетним у роботі школи, то в обговоренні уроку взяли участь педагог-організатор Наталія Лозинська та заступник директора по виховній роботі Леся Серафим. Вони запросили майбутніх захисників до обговорення й планування патріотичних виховних заходів, виходячи зі свого бачення цієї проблеми й досвіду вивчення предмета Захист України.

Герої житимуть доти, поки житиме пам’ять про них у наших серцях. Слава Україні! Героям Слава!