Пильнуй здоров’я фізичне, дбай про здоров’я духовне

Протягом 12-17 квітня у нашій школі проходив тиждень здоров’я під гаслом “Пильнуй здоров’я фізичне, дбай про здоров’я духовне”. Учителі та учні взяли активну участь у низці заходів, присвячених цій важливій складовій нашого життя.

Учитель основ здоров’я З. А. Марків розглянула зі семикласниками тему “Як наше оточення впливає на нас”. Школярі ознайомились із матеріалами відеопрезентації та обговорили важливу проблему, висвітлену у ній. Опісля учні склали пам’ятки безпечної поведінки в соціальному середовищі, а також презентації на цю тему.

З учнями 5-х класів Зульфія Аслямівна провела урок на тему “Автономна ситуація”. Під час уроку школярі поповнили скарбничку знань, як діяти в конкретній автономній ситуації. Ознайомились з формулою безпеки, що допомагає обрати найдоречніший алгоритм дій, а також проілюстрували різні автономні ситуації, доповнивши малюнки правилами поведінки.

Учні 8 та 9 класів з учителем Л.Г. Серафим взяли участь у всеукраїнському освітньому проєкті “Здоровʼя без сорому”, який був організований ЮНІСЕФ в Україні та його імплементуючим партнером ГО “Дівчата” Ця кампанія зосередилась на темі підвищення обізнаності підлітків інформацією щодо попередження поширення COVID-19 та гігієнічних практик.