Правильний вибір професії – запорука успіху

Підготовка молоді до свідомого професійного вибору – одне із завдань фахівців Новояворівської міської філії Львівського ОЦЗ. Цими днями відбулисься онлайн-зустрічі у дистанційному форматі з учнями 9-х класів нашої школи. Під час проведення онлайн-заходу учні дізналися про різні професії, їх затребуваність на сучасному ринку праці. Школярів орієнтували на свідомий та виважений підхід при виборі професії. Також Ольга Гоза, провідний фахівець з профорієнтації сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Новояворівської МФ ЛОЦЗ, наголосила на важливості використання формули вибору професії «Хочу- Можу-Треба». Для цього учням запропонували самостійно пройти тестування на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри» http://profi.dcz.gov.ua

Майбутні випускники мали можливість ознайомитись з навчальним закладом професійно-технічної освіти, адже до заходу активно долучилась Світлана Плесак, заступник директора з навчально-виховної роботи Художньо професійно-технічного училища ім. Й.П. Станька.

Діти отримали позитивне враження, актуальну і корисну інформацію. Тож сподіваємось, що правильний вибір професії вбереже молодь від багатьох розчарувань у майбутньому. А фахівці Новояворівської МФ ЛОЦЗ і надалі будуть проводити профорієнтаційну роботу з молоддю, адже від правильного вибору професії нашої молоді залежить добробут усієї держави.