Тиждень безпеки дорожнього руху

З 17 по 23 травня 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу тривав шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. З цієї нагоди у Шклівському ЗЗСО І – ІІІ ст. ім. Мар’яна Корчака було проведено ряд заходів:

– за ініціативи вчителя Н. Фітель запрошено інспекторів відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Львівській області, які провели з п’ятикласниками та шестикласниками цікаву та змістовну зустріч на тему безпеки дорожнього руху;

– учні 5-7 класів разом із вчителем образотворчого мистецтва Г. Пелиньо організували виставку малюнків «Наш друг – дорожній рух»;

– класні керівники та класоводи провели години спілкування, а також разом із вчителями основ здоровʼя долучились до проведення Єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому».

Тиждень видався дуже цікавим, насиченим, а найголовніше – продуктивним. Діти активно повторили правила дорожнього руху (виконували різноманітні завдання, грали в рольові ігри, співали пісеньки, декламували вірші) та закріпили набуті знання на практиці.