Відбувся звіт директора за 2020-2021 н.р.

20.08.21р. у Шклівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака відбувся звіт директора О.В. Дубик перед трудовим колективом, батьками, представниками громадськості та представниками Учнівської Спільноти за 2020-2021 н.р..

Ольга Василівна наголосила, що успішне управління закладом залежить від ефективної взаємодії та роботи у команді усіх учасників освітнього процесу, а також закцентувала увагу на основних викликах, з якими зіткнувся колектив протягом цього звітного періоду. Відбулось активне обговорення звіту. Від батьків слово мав о. Василь Урбанович, який відзначив плідну працю усього педагогічного колективу на чолі з директором школи. Надія Козак, староста селища, наголосила на необхідності тісної співпраці освітнього закладу та громадськості і високо оцінила результати роботи керівника закладу.

Від Ради школи виступила С.В. Романовська, яка закцентувала увагу на значному покращенні матеріально-технічного стану закладу. Учитель української мови та літератури І.Г. Брода подякувала Ользі Василівні за конструктивну співпрацю з педагогічним колективом, за підтримку і можливість втілення ідей.

Анастасія Максимишин, Ольга Леньо та Соломія Барандій від імені усієї Учнівської Спільноти розповіли про цікаве, творче життя учнів у стінах школи.

Педагогічний колектив, батьківська й Учнівська Спільнота, громадськість селища вірять у подальшу плідну і продуктивну роботу очільника колективу.