В очікуванні Різдва …

Стоїмо на порозі Різдвяних свят. Кожна українська родина, спільнота з нетерпінням їх чекає. В нашій школі відбувся загальношкільний захід “Радуйся земле, Син Божий народився”. Духовно-культурну програму музичним ключем відкрив шкільний дитячий хор у супроводі інструментального ансамблю під керівництвом О. Івахи.

Хористи виконали колядку «Свята ніч, тиха ніч», Продовжили свято учні 7-А класу та учні 5-А класу, члени гуртків «Радіотеатр» та «Анімація», які очолюють М. Нижанківська та Б. Никиль показавши театралізоване дійство «Передріздвяні клопоти ангелів». Творчо та майстерно, змістовно та артистично діти відтворили настрій у ,, небі” напередодні того, як Божий Син має покинути Отцівські палати і зійти на землю, щоб урятувати людей від їхніх гріхів.

За розпорядженням Архангела Гавриїла всі ангели мають долучитися до такої важливої справи, тому отримують персональні доручення…. Плач немовлятка на фоні колядки «Бог Предвічний народився» завершують свято на радісній, оптимістичній ноті. Всі присутні разом колядували, в залі панувала урочиста, святкова атмосфера….

Театральне дійство прикрасили різдвяні передзвони колядок у виконанні вокального ансамблю «Калинонька» та солістів-вокалістів Соломії Глинки, сестер Христини та Марії Макало під керівництвом О. Івахи.

На завершення шкільний хор, учні та вчителі заколядували “Нова радість стала”. Усі розійшлися з піднесеним святковим настроєм…