Тиждень біології та пізнання природи

З 17 по 21 жовтня у нашому закладі проходив Тиждень біології та пізнання природи на тему «Чарівний світ природи». Учні 6 – 9-их класів взяли активну участь у Конкурсі «Квітковий вернісаж».

Вироби – композиції (на тему «Моя квітуча Україна») із сухоцвітів, живих квітів, овочів та фруктів, а також еко – декор відіслали на ІІІ етап обласного конкурсу, де учні Собейко Христина (6-В клас) зайняла ІІІ місце, Курчик Каріна (8- В клас) – ІІ місце та Срібна Анастасія (9-В клас) – ІІІ місце.

До Міжнародного дня захисту тварин було проведено виховні години, години спілкування на яких учні розповідали про життя тварин у притулках, ділилися враженнями про своїх улюбленців на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Учні зробили фоточеленджі, відео презентації про своїх домашніх тварин. У 7- их класах проведена вікторина про різноманітність тварин «Чи знаєте ви, що?» . Вчителі Лаба Г.І. та Грет Л. П. на уроках біології протягом жовтня організували Акцію «Жовте листя», де розповідали про користь компостування та шкідливість при спалюванні.