Час підводити підсумки й окреслювати майбутні плани

Навчальний семестр, сповнений переживань і ризиків у зв’язку із воєнними подіями і водночас наполегливої праці в нелегких умовах дистанційного навчання, добіг завершення. Час підводити підсумки й окреслювати майбутні плани.

Під час засідання педагогічної ради 22.12. 2022 року обговорювали такі питання:

І. Про формування патріотичних та громадянських якостей, морально-етичних принципів особистості (заступник директора з навчально-виховної роботи У. Андрощук, педагог-організатор Н. Лозинська).

ІІ. Про затвердження орієнтовного плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2023 рік (заступник директора з навчально-виховної роботи М. Шот).

ІІІ. Про підсумки проведення І і ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів (керівник закладу освіти О. Дубик).

ІV. Про визнання/невизнання документів про підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладу (заступник керівника закладу з навчально-виховної роботи М. Шот).
Важливі для закладу освіти питання обговорили у форматі педагогічних посиденьок. Аромати хвої на робочих столах гармоніювали із запахами мандаринів. А запалені свічки були не тільки елементами декору, а й виконували пряму функцію (у школі не було світла через централізовані аварійні відключення).

Проте вислухали доповідачів, обговорили заплановані питання, прийняли відповідні рішення.
Наостанок у затишній атмосфері різдвяного декору та дружніх розмов спільно заколядували, подякували Богові та ЗСУ, що маємо можливість повноцінно, незважаючи на виклики сьогодення, виконувати свою роботу.

Підтвердження цього – довгий список призерів учнівських олімпіад та конкурсів.
Календарний 2022 фінішує, навчальний 2022 – 2023 мобілізує до подальших успіхів та звершень!

Нехай Бог благословить і дарує нам Новий мирний рік!
А новонароджений Ісус, що готується для приходу у світ, нехай підтримає учителів, учнів та батьків на спільній дорозі продовження навчального року!
Даруй, Ісусе, взаєморзуміння і наполегливости!
Сповни віри у Твій промисел на нелегких шляхах дистанційних шкільних випробувань!
Дай мудрости із непохитністю прийняти твій план на нас!
Захисти наших оборонців на шляху Перемоги Добра над Злом!