Пройшов тиждень англійської мови

З 12 по 16 грудня 2022 р. у Шклівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака проходив тиждень англійської мови. Здобувачі освіти приймають активну участь у заходах, присвячених Новорічним та Різдвяним святам.

Незважаючи на складні часи, школярі 5-Б класу (вчитель Лаврик Н.В.), знайшли час і місце для зустрічі, творчо провели урок і виготовили листівку-вітання для наших захисників «Christmas for you…».  Свої думки, слова вдячності та підтримки діти відтворили на папері та передали через волонтерів на фронт.

В рамках тижня англійської мови, здобувачі освіти 5-А і 5- В класів (учителі В. Чернецька і Л. Мельник) прийняли участь у майстер- класі «Gingerbread man for defenders» , де приготували смачні імбирні пряники для наших воїнів і привітали їх з Новим роком і Різдвом англійською мовою. Діти подякували нашим героям, побажали їм та їх сім’ям здоров’я, миру та перемоги .

Напередодні Дня Святого Миколая у 1 – А класі (вчитель Мисько А. Р.) відбувся захід «WE LOVE YOU, SOFIIKA !». Софійка – справжній борець, приклад того, що, незважаючи ні на що, потрібно любити життя та дарувати радість іншим.

Діти власноруч виготовили листівки для дівчинки. А потім разом з вчителями та мамою Софійки виготовили спільну листівку для неї. В ігровій формі діти повторили кольори, цифри та лексичний матеріал, який вивчили на уроках англійської мови. На святі панувала атмосфера згуртованості, затишку, теплоти та любові до ближнього.

Здобувачі освіти 6 – А та 6 – В класів (вчитель Чернецька В.О.) прийняли участь у «A Letter to St.Nicholas». Діти написали зворушливі листи до святого Миколая англійською мовою, в яких попросили не тільки подарунки і солодощі, але й звернулися до святого з проханням миру та перемоги для України та опіки для наших захисників.

Здобувачі освіти 1-В класу (вчитель Мельник Л.С.) переглядали мультфільм «Toy factory» та презентували проєкти «My favourite toy».

«UKRAINE WILL STAND!!!» – під таким гаслом закінчився тижденьанглійської мови у нашому закладі. 19 грудня, у День Святого Миколая, здобувачі освіти 1 – Б класу (вчитель Мисько А.Р.) просили у чудотворця перш за все закінчення війни та мирного неба над головою. Першачки писали листа святому, у якому малювали іграшки, які вивчили на уроках англійської мови, та символи миру.

Діти прикрасили ялинку синьо-жовтими ангелами для вшанування пам’яті воїнів, загиблих за нашу свободу. У спільній молитві разом з вчителями та батьками учні просили здоров’я своїм рідним іблизьким та якнайшвидшої перемоги.