Тиждень зарубіжної літератури

Згідно річного плану школи та з метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів з 20 по 24 лютого 2023 року проходив Тиждень зарубіжної літератури.

Вчителі Верхола Н.П. і Нижанківська М.Р. провели ряд цікавих заходів з учнями 5-11класів. Особливо запам’яталася зустріч з учнями 11-А класу. «Література проти війни» (вчитель Нижанківська М.Р.), «Відтворення українських стежок зарубіжних письменників» з учнями 10 класах (вчитель Верхола Н.П.), пізнавально-виховний захід «Книга – це альфа і омега всякого знання», проведений з учнями 6-Акласу, (вчитель Нижанківська М.Р.).

Змістовно і творчо пройшла дискусія «Гоголь -український чи російський письменник?», проведений у 9-В класі та УПЧ Ч. Діккенс «Пригоди Олівера Твіста», який відбувся у 9-В класі (вчитель Нижанківська М.Р.).
Під керівництвом Верхоли Н.П. пройшли засідання в літературній вітальні, мистецькій студії, учні захищали власні ребуси та кросворди, прийняли участь у вікторині (5-8кл.).

Проведений тиждень підтвердив неабиякий інтерес учнів до вивчення зарубіжної літератури, а також унікальну можливість засобами літератури формувати найкращі людські якості у наших вихованців.