Відбувся Тиждень геграфії

З метою підвищення інтересу до географічної науки і всебічного розвитку особистості з 27.02.2023 по 03.03.2023 в школі проходив Тиждень географії.

В рамках тижня були заплановані та проведені наступні заходи:
– «Годівничка для синички»
– Урок-дослідження «Підприємства моєї місцевості»
– Гра «Подорож материками»
– Урок-пошук «Народні промисли в Україні»
– «Мандрівка в країни Кросвордію і Ребусландію»
– «Цікава географія» (конкурс малюнків, стінгазет, проектів)
– Презентація «Мандрував Україною»

Використання індивідуальних та групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювали учнів до участі у заходах, сприяли становленню тісного співробітництва між вчителем та учнями.

Грет Лідія провела з учнями 9 класів урок-дослідження «Підприємства своєї місцевості», побувавши віртуально на підприєстві «СНЄЖКА-України». Провела урок-пошук «Народні промисли України». Цікавими були мандрівки до країн «Кросвордії і Ребусландії» з учнями 7 класу.

Вчителем географії Шот Марією було проведено акцію «Годівничка для синички» з учнями 6 класів. Вихованці виготовили годівнички та розмістили їх у парку Шклівського закладу , а також на власних подвір’ях. Взяли участь в конкурсі малюнків про зимуючих птахів. Матвеєва Єлизавета, Андрощук Соломія, Стень Соломія прочитали власні вірші про птахів. Кращі роботи будуть надіслані на обласний Всеукраїнський конкурс до ЛОЦЕНТУМ.

Так, як навчання зараз відбувається у дистанційній формі, під керівництвом вчителя географії Шавало Наталії, учні підготували презентації. Теми презентацій – довільні. Учні 6-В класу знайшли цікаву інформацію про глобус: історію його виникнення, різновиди. Учениці 8-В класу, Пелиньо В., Курчик К., презентували відео, де розказали, як за допомогою новітніх технологій можна готуватися до уроку географії, учні 9-А класу «МАНДРУЄМО УКРАЇНОЮ».

Вчителями також були організовані конкурси малюнків, стенівок та міні-проектів.
Тиждень виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна у сучасному світі і захоплює своїми цікавими фактами та відкриттями.