Пройшло чергове засідання педради-захисту інновацій

30.03.2023 року у Шклівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака пройшло чергове засідання педради-захисту інновацій. Про використання сучасних педагогічних інновацій та інструментів в очному та дистанційному навчанні при викладанні зарубіжної літератури ділились досвідом вчителі Верхола Н.П. та Нижанківська М.Р.

Ухвалили: за матеріалами напрацювань вчителів зарубіжної літератури методичній раді закладу розробити рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій в освітній процес.

Директор закладу Ольга Дубик запропонувала методичну допомогу адміністрацією школи у використанні мультимедійних ресурсів.

Говорили також про відміну ДПА у 4, 9 класах.
Заступник директора з НВР Марія Шот ознайомила присутніх із нормативними документами щодо вибору підручників для 5-6 класів. Шкільний бібліотекар Марія Батіг зачитала результати конкурсного відбору підручників для здобувачів освіти 5-6 класів.

У березні 2023 року 57 педагогів вибрали різні форми, напрями та суб‘єкти підвищення кваліфікації. Педагогічна рада визнала результати відповідно до поданих клопотань.
Наталія Коваль, заступник директора з НВР, запропонувала зразки Свідрцтв досягнень для 1,2,3,4 класів, які успішно схвалили.

Дякуємо Богу, що дозволив нам працювати без тривог. Дякуємо ЗСУ за те, що оберігають мир та спокій!