Відбулась нарада при директорові

Тримати руку на пульсі, аналізувати стан поточних справ, обговорювати наболіле й вітати з успіхами – така мета зустрічей-нарад у педагогічному колективі.

25 квітня 2023 року відбулась нарада при директорові, що в часі співпала з прекрасною новиною: наша учениця 10 класу Мар’яна Мись здобула диплом ІІІ ступеня у Всеукраїнському етапі XIII Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка (учителька І. Брода). Гордимося вами і зичимо майбутніх звершень! Вітання прозвучали і від присутнього на нараді голови Новояворівської громади Володимира Мацелюха.

Володимир Ярославович розповів про актуальний стан справ із забезпечення укриття у закладі. Він зазначив, що усвідомлює необхідність й нагальність вирішення цього питання. Доповів, що ведеться активна робота у цьому напрямку (оформляються документи, визначено підрядника, узгоджуються плани реорганізації наявного приміщення під укриття).

Очільник громади запевнив, що змобілізовано усі ресурси, щоб новий навчальний рік шклівські школярі розпочали в очному форматі. Міський голова зазначив, що відкритий до діалогу й консультацій, конструктивних рекомендацій з цього питання. Тому йтиме назустріч при потребі зборів зі шклівською громадою з цього болючого й важливого питання.

Шклівський садок та перекриття даху нашого закладу – довгобуди, що вперлися у проблемні ковідні, а тепер воєнні роки. Проте закумульовано сили та ресурси, щоб вирішити ці питання.
Обговорили діяльність Ради профілактики правопорушень нашого закладу. Робота ведеться згідно річного плану закладу освіти та плану Ради. В основному вона полягає в превентивному вихованні здобувачів освіти.

Заслухали інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян та хід реєстрації випускників на НМТ 2023. Говорили про виконання закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в організації освітнього процесу у закладі.

Ведення електронних журналів та щоденників – потреба часу, що послідовно впроваджується у нашому закладі. Проаналізували роботу педагогічного колективу у системі «Нові знання», яка відтепер замінить основні паперові шкільні документи. За підсумками заплановано додаткові консультації з питань ведення електронного документообігу.

Маємо можливість працювати на освітній ниві, бо наші захисники на сторожі кордонів й безпеки. Дякуємо вам за цю можливість.