Проведено спільне підсумкове засідання МК учителів 1-2 та 3-4 класів

31 травня 2023 р. проведено спільне підсумкове засідання методичних комісій учителів 1-2 та 3-4 класів (голови МК Грабовська М.В. та Семусь Л.В.).

Заступником директора з навчально-виховної роботи Коваль Н.В. разом із членами методичних комісій було обговорено педагогічні здобутки вчителів початкових класів у 2022/2023 навчальному році, підведено підсумки роботи методичних комісій, проведено аналіз реалізації календарно-тематичного планування та визначено напрямки вирішення проблем, які виникали у ході використання календарного планування протягом навчального року.

Про формування навичок здорового способу життя у здобувачів освіти у воєнний період своїми напрацюваннями поділилася вчителька початкових класів Доброжанська Л.В. Продовженням роботи МК було проведенням квесту для педагогічних працівників «У здоровому тілі – здоровий дух», під час якого вчителька Мануляк Т.А. надала практичні рекомендації педагогам, як відновити фізичне та духовне здоров’я організму.

Проаналізувавши рівень методичної роботи з реалізації науково-методичної проблеми, можна сказати, що впровадження інноваційних технологій і навичок здорового способу життя позитивно позначилось на формуванні професійної майстерності педагогів, створило сприятливі умови для розвитку творчого потенціалу та самовдосконалення.