Зима, що нас змінила..

Уже десять років поспіль, 21 листопада, українці відзначають День Гідності та Свободи. Це одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

В цей день згадуємо і вшановуємо патріотизм і мужність синів і доньок України, які піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Шклівський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. М. Корчака разом із усією Україною відзначили цю подію. Було проведено тематичні бесіди та години спілкування, наймасовішим був захід «Україна – країна нескорених», який підготували та провели учні 10-А класу під керівництвом учителя історії та класного керівника Цікалишин Л.М..

Учитель основ християнської етики Никиль Б. М. провела молитву за Україну, діти щиро просили Господа про захист над воїнами, які зараз захищають нашу Батьківщину, які поранені, полонені та безвісти зниклі. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв.

Учнівська Спільнота разом з учителями запалили свічки біля пам’ятника Героям Небесної Сотні та воїнам АТО, молитвою вшанували їх світлу пам’ять.

Українці й досі проходять нелегкий шлях, демонструючи свою гідність, силу, стійкість та прагнення до свободи! Наші мужні воїни продовжують захищати незалежність та територіальну цілісність України!