Пройшов тиждень англійської мови

В період з 11.12.2023 по 15.12.2023 у Шклівському ЗЗСО І – ІІІ ступенів ім. М. Корчака проходив тиждень англійської мови. Протягом тижня були проведені наступні заходи:

  • А. Мисько провела відкритий урок у 2-Б класі на тему «Parts of the Face». Педагог зосередила основну увагу на завданнях, які сприяли розвитку творчих здібностей молодших школярів, підвищували мотивацію до вивчення англійської мови та поліпшували мовленнєві навички як основного механізму комунікації. Кожен молодший школяр був активним учасником уроку, відчував себе вільним та комфортним і брав активну участь у ньому.
  • У 7-В класі (учитель Чернецька В.) відбувся захід «Christmas party», де здобувачі освіти підготували презентації та розповіді про традиції святкування Різдва у Великій Британії та Україні. Учні слухали та співали англійські різдвяні пісні та декламували вірші. В.Труба провела захід «Let’s decorate Christmas tree». Третьокласники розширили свій кругозір та дізнались багато цікавого про традиції країни, мова якої вивчається.
  • Школярі 6-В класу (учитель Мельник Л.) мандрували «Країною Розваг». Зупиняючись на кожній з зупинок, вони проявляли знання, кмітливість, винахідливість та допомагали один одному, щоб виконати завдання. Учні 9-B класу (учитель Лаврик Н. В.) запропонували свій власний Quiz учням 10-Б класу на тему «How do I figure out what career to choose?», який був пов’язаний з вибором майбутньої професії, їх здібностями та навичками. Головне – результат дослідження був позитивний: більшість учнів старшої школи мають всі шанси отримати хорошу професію після її закінчення.
  • Новорічне караоке відбулося на уроці англійської мови у 4-А та 4-Б класах (учитель Лаврик Н.). З великим задоволенням учні співали різдвяні пісні, поринувши у атмосферу свята та веселощів. Учні довели, що вчити англійську можна не лише читаючи книги та виконуючи граматичні вправи, але і через пісні та караоке.

Мета досягнута, всі заплановані заходи проведені. Діти не лише перевірили та закріпили знання з англійської мови, але й довели, що навчання може бути легким та цікавим.