Відкритий урок у 2-Б класі на тему «Parts of the Face»

13 грудня 2023 року у Шклівському ЗЗСО І – ІІІ ступенів ім. М. Корчака А.Р. Мисько провела відкритий урок у 2-Б класі на тему «Parts of the Face».

Нова українська школа покликана не лише давати знання, але й допомагати учням розвивати ключові життєві навички, зокрема вміння вчитися, критично мислити, розв’язувати проблеми, працювати в команді, спілкуватися, а також навчати методам роботи з інформацією та бути креативними.

Саме тому педагог зосередив основну увагу на завданнях, які сприяють розвитку творчих здібностей молодших школярів, підвищують мотивацію до вивчення англійської мови та покращують мовленнєві навички як основного механізму комунікації. Функції мови та мовлення розвиваються в процесі спілкування.

Мову потрібно вивчати через мовленнєву діяльність. На уроці були представлені всі види мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, письмо та говоріння, у відповідності з програмними вимогами.

Завдання були досяжними для дітей, але водночас стимулюючими. Особлива увага приділялася говорінню. Діти описували себе, своїх матерів та героїв українських мультфільмів, використовуючи граматичні структури «have got» та «has got». Кожен молодший школяр був активним учасником уроку, відчував себе вільним та комфортним, і брав активну участь на уроці.