Засідання МК учителів 1-2, 3-4 класів

12 грудня у початковій ланці Шклівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака було проведено засідання методичних комісій учителів 1-2, 3-4 класів. Обговорення кожного питання пройшло змістовно та цікаво. Педагоги поділилися досвідом проведення занять на тему: «Продовжуємо навчатись та розвиватись в умовах воєнного стану».

Проаналізували планування навчальних видів діяльності для досягнення очікуваних результатів в математичній освітній галузі, провели майстер клас для колег- педагогів з оздоровчої фізкультури, проаналізували показове відкрите заняття з математики у 4-Б класі, а також показове заняття з курсу ЯДС у 4-А класі.

Обговорили результати адаптації першокласників до шкільного колективу. Розглянули використання технології сторітелінгу в початковій школі, оскільки сучасні діти багато часу проводять онлайн, реальне спілкування стає мистецтвом, якому потрібно навчати.

Завершили засідання аналізом реалізації календарно- тематичного планування та визначили напрями вирішення проблем, які виникали у ході використання календарно- тематичного планування протягом І семестру 2023/2024 навчального року.