Пізнавально та насичено пройшов Тиждень зарубіжної літератури

З метою ціннісного ставлення до літератури та книги в нашому закладі з 19 по 23 лютого проходив Тиждень зарубіжної літератури. Він був пізнавальний та насичений. Впродовж тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало поглибити знання здобувачів освіти про зарубіжних письменників, викликати в них інтерес до читання.

Протягом тижня учні мали можливість ближче доторкнутися до шедеврів світової літератури, приймали участь у різних заходах та конкурсах, демонстрували свої творчі здібності та ерудицію.
Учні 5 класів підготували виставку малюнків за вивченими творами, провели «Літературний батл» (вчитель Нижанківська М.Р).

Учні 5-А класу з вчителем Верхолою Н.І. провели День літературного героя, обирали улюбленого персонажа, придумували костюм, розповідали про себе, завітали до першокласників і разом з ними виготовляли аплікацію ще одного героя -Вінні Пуха.

Подорож сторінками зарубіжної літератури «Її величність КНИГА» провели учні 7-А класу (Нижанківська М.Р.).

Художньо оформили свої думки учні 9 класу, шукаючи відповіді на запитання, чому наше майбутнє залежить від читання, навіщо читати книги під час презентацій сучасних творів зарубіжної літератури.

Жвавий інтерес, полеміку викликав екскурсійний маршрут літературними стежками Львова з учнями 11-Б класу, метою якого було відвідування театру ім. М. Заньковецької. Боротьба проти страху й рабської покірності в суспільній свідомості – головний мотив вистави «1984.Окупація» за мотивами твору «1984» Джорджа Орвелла (Верхола Н.П.).