Проведено засідання МК учителів 1-2 класів

28 лютого 2024 року у Шклівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Мар’яна Корчака було проведено засідання методичних комісій учителів 1-2 класів (голова методичної комісії Л. В. Семусь) та 3-4 класів (голова методичної комісії М.В. Грабовська).

Тема методичного засідання у 1-4 класах – «Формування навичок здорового способу життя у здобувачів освіти та педагогів у воєнний час».
Під час засідання було проаналізовано, яким важливим є уміння зберігати позитивні емоції, а також дотримуватись здорового способу життя в умовах війни.

Осучаснили образ відомої української поетеси Лесі Українки, яка була незламним борцем за здоров’я та життя…

Досвідом обмінялися В.Я. Манишин, Т. А. Мануляк, І. М. Пирч, О. Б. Софінська, Н. В. Литвин.
Л.М. Падура зазначила, що казкотерапія відноситься до числа інноваційних здоров’язберігаючих технологій. Вона не вимагає особливих зусиль, розвиває мовлення, а також сприяє поліпшенню стану організму людини.

М.Є. Фолюш розповіла із власного досвіду про динамічні паузи для оптимізації рухової активності школяра. Кожне питання обговорювали емоційно, змістовно та цікаво!

Підсумувала усю роботу заступник директора з навчально-виховної роботи Н.В. Коваль, яка подякувала за змістовну працю в умовах воєнного стану.