Відкриття кімнати учнівського самоврядування

Завдяки неймовірним зусиллям багатьох людей, які не покладають рук в цей нелегкий час, у нашому закладі, нарешті, відбулося свято – відкриття кімнати учнівського самоврядування, до якого готувались довго і натхненно…

Тепер ми і наші вихованці матимемо фантастичний простір для гармонійного саморозвитку, втілення в життя нових проєктів, задумів, ідей, мрій, встановлення позитивних стосунків, згуртованості у єдиний колектив.

Дякуємо усім, хто причетним до цього свята, найперше нашому директору – Дубик О.В., адже завдяки її ініціативі, мрія стала реальністю! Це свято було справді особливим! Від перерізання стрічки – до частування святковим тортом!

До речі, це вже третій проєкт, ініційований Ольгою Василівною, який вдалося реалізувати із залученням спонсорів, меценатів і благодійних внесків батьків. Перший – ресурсна кімната, другий – кабінет психолога!

Висловлюємо щиру подяку, усім хто долучився до облаштування кімнати «Учнівської Спільноти:
– Новояворівській міській раді;
– Відділу освіти Новояворівської міської ради;
– старості Шклівського старостату Козак Н.В..

Постійним нашим спонсорам та меценатам – Вахулі В., Верхолі А., Верхолі М., Шот Н., Літвіновій І., Цімку В., Блюсу О. та всім батькам!
Велика подяка Мацюку А. та Курчику І. за майстерно виконані ремонтні роботи у приміщенні кімнати!

Дякуємо отцю Василю Урбановичу за освячення та настанови, музикантам – Лещику В. та Цвику М. за музичний супровід.
Також дякуємо «Учнівській Спільноті» випуск 2023 року (президент Дребот В.).
Давайте радіти успіхам один одного, адже успіх кожного із нас – успіх усієї команди, гордість нашого закладу!

PS: ділиться враженнями учасниця «Прес- центру» Марта Гонтарик
Сьогодні відбулась дуже важлива подія у стінах Шклівського ЗЗСО! «Учнівська Спільнота» святкувала таке довгоочікуване відкриття кімнати для самоврядування. Девізом стала фраза, сказана президентом УС, Іриною Грабовською: «Запамʼятайте правило трьох «Н»: немає нічого неможливого».

Разом з адміністрацією школи, гостями, головами центрів та представниками УС ми ще раз пригадали, хто такий лідер. Впевнена, що ця кімната стане місцем, де учні творитимуть креативні ідеї та досягатимуть нових вершин!